Lämna gärna en kommentar när du besöker vår blogg. Undrar du över något?
Maila oss gärna på
kmlbetong@hotmail.com

Är du intresserad av att köpa något du hittar här? Betong kan vara tungt och blir dyrt att skicka... men en hel del är mindre och fungerar bra att skicka!

Allt under kategorin "...med inslag av mjukt" är till salu. Fler bilder kommer.

lördag 5 februari 2011

I veckan blev det klart att vi ska ha kurs i betonggjutning. Två datum är bestämda men om det blir mer än en gång får vi se. Det beror på hur många som anmäler sig. Kul ska det i alla fall bli!

2 kommentarer:

  1. Vårprogrammet för Flensbygdens Trädgårdsförening kommer snart ut. Jag hoppas intresset blir stort. Jag kommer i alla fall! Elisiv.

    SvaraRadera
  2. Elisiv Andersson21 maj 2011 19:09

    I dag den 21 maj har jag och fyra damer, Barbro, Maj, Ann och Eva varit på kurs hos Marie-Louise och Kristina. Det var helt fantastiskt!!! Vi har gjutit massor med olika föremål för trädgård m.m. Vi möttes med kaffe och kaka och ett varmt välkomnande. Mitt på dagen fick vi en häärlig silllunch med färsk potatis och efter detta kaffe med Rabarberkaka och Grädde!
    Den 18 juni finns det möjligen några platser kvar. Medlemmar i Flensbygdens Trädgårdsförening ta chansen och anmäl er hos Elisiv eller Sven! Ni kommer inte att bli besvikna! Fråga oss, som var där! Elisiv

    SvaraRadera